donderdag 8 december 2011

Top 10 Combat Arms

Hier komt het vervolg van vorige week van de top 10 van de CAE Modes!
Deze keer is een vrij recente toegevoegde mode in CA aan de beurt alleen word deze niet heel veel meer gespeeld sinds de events ervoor zijn afgelopen.
Hired Guns is de naam van deze keer.


Hired Guns bestaat nog niet zo heel lang in Combat Arms, het is nu ook niet meer een groot gespeelde map. In het begin speelde iedereen deze game mode omdat hier events op zaten en nu is dat niet meer.
Zelf vind ik het een mindere game mode omdat het niet heel realistisch is en je ook niet echt met het spelen van een schietspel bent maar met het stelen en verdedigen van de goudstaven die je moet oppakken. Het gaat er dus om dat jou team het meeste goud binnenhaalt.


Je begint op een base waar 2 geldtransport auto’s staan. Hier beginnen ook je NCP’s (je extra 2 poppetjes).


Vanuit deze base kun je op 2 manieren richting de bank komen, de eerste mannier is  eigenlijk de makkelijkste maar wel de onveiligste omdat je hier elkaar altijd treft. De hoofdingang!
De 2e manier is via een achteringang, deze kan soms ook best gevaarlijk zijn als allebei de teams dit tegelijk doen.
Je moet zo snel mogelijk naar beneden naar de kluis rennen om het goud uit de kluis te halen.Aah irritante alarmzooi haha! Kapot schieten dan maar!

Het goud kun je nu oppakken en als je er te veel pakt verminderd de speed, dit is handig voor de vijand maar niet voor jou. Jij bent hierdoor langzaam(er) en kunt dus niet wegrennen voor de vijand.
Je kunt ook deNCP’s je laten beschermen, dit doe je door de H toets in te drukken en op dit scherm te kiezen welke het beste bij jou past voor de strategie die je hebt.


Via de toets G kun je opdrachten geven zoals volgen, volgen zonder schieten en blijven staan.
Deze NCP’s killen de vijand zodra ze deze zien, alleen zij kunnen ook gekild worden en dan ben je ze kwijt. Als ze dood zijn kun je nieuwe kopen, zoals je op de screen kon zien zijn ze verschillende prijzen. Deze punten krijg je door iemand te killen of geld te verzamelen en bij jou geldtransport te brengen.

Het team met de meeste punten is de winnaar.Zelf vind ik deze mode niet zo heel leuk, hij duurt lang en het is allemaal te veel werk omdat je niet met het schieten bezig bent maar met het stelen van het goud.
 Nog een aantal leuke screens:
De volgende keer is Last Man Standing aan de beurt.