dinsdag 29 november 2011

Tips en trucs

Vanaf vandaag zullen er beauty tips worden gegeven door mij.

Vandaag zijn er een aantal die ik ga behandelen!


Creëer in een handomdraai kissable lips.

Heb je dunne lippen en wil je ook wel eens volle lippen à la Angelina Jolie? Doorloop dan het volgende stappenplan en tover jouw dunne lippen om in sexy, volle exemplaren.

Goede verzorging
Mooie lippen beginnen met een goede verzorging. Velletjes en droge lippen ontstaan doordat je jouw lippen niet goed insmeert met (vettige) lippenbalsem. Begin dus met een goede verzorging voordat je kleur op je lippen aanbrengt.

Lippen omlijnen
Je hebt ze vast wel eens zien lopen: van die vrouwen met een dikke, donkere lijn om hun lippen die veel te donker is voor de kleur lippenstift die ze gebruiken. Zo wil je er natuurlijk niet bijlopen! Maar er is niets mis met een lipliner; als je voor een goede kleur kiest die past bij jouw lippenstift, kan het effect juist heel mooi zijn. Je kunt ook kiezen voor een naturel lipliner in de kleur van je lippen.

Dames met bril opgelet: hier zijn de make-up trends voor de feestdagen!

Niet alleen je bril, maar ook je make-up is een mooie accessoire voor je feestoutfit. Maar waar moet je op letten om de make-up bij je bril te matchen en wat zijn de trends van dit najaar?

Smokey eyes
Als je een zwart, kunststof montuur hebt kun je het beste voor smokey eyes gaan. Deze donkere tint laat je ogen echt spreken. Daarnaast zijn ook warme kleuren als bruin, oranjerood of kastanjebruin mooi, omdat ze je een zwoele blik geven.
Tip: gebruik een bruine eyeliner op de onderste wimperrand. Let wel op dat als je bijziend bent, je de foutjes in het eyelinerlijntje veel beter ziet. Ben je dus geen ster in het tekenen van lijntjes? Laat de eyeliner dan achterwege.


Glitters
Je kunt je oogschaduw nog wat extra’s geven door er glitters aan toe te voegen. De kleuren van dit jaar zijn zilver, goud of koper. Houd het geglitter, zeker wanneer je al een opvallende bril hebt, subtiel. Anders wordt je look waarschijnlijk too much.

Verder geldt eigenlijk altijd deze regel: match de kleur van je oogschaduw altijd bij je bril. Dan ben jij klaar om de feestmaand in te gaan.